Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Warzone 2 θα δανείζεται στοιχεία από το Blackout του Black Ops 4, σύμφωνα με διαρροή (video)

To κανάλι του YouTube, NeroCinema, κοινοποίησε πληροφορίες που υποτίθεται πως αφορούν το επερχόμενο Call of Duty: Warzone 2. Αν όσα διέρρευσαν αληθεύουν, τότε η νέα εκδοχή του δημοφιλούς battle royale θα μοιάζει αρκετά με το Blackout του Black Ops 4. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο video, η μεγαλύτερη αλλαγή στο Warzone 2 θα είναι ο τρόπος διαχείρισης των loadouts, των πακέτων που μπορούν να αγοράσουν οι παίκτες για να ενισχύσουν τον εξοπλισμό τους. Λέγεται ότι ο τρόπος απόκτησής τους θα δυσκολέψει και αυτά θα είναι τοποθετημένα μέσα σε νέα POIs που ονομάζονται "strongholds".

"Θα υπάρχουν αρκετά από αυτά. Οι παίκτες θα διεισδύουν σε ένα κτίριο και θα κάνουν κάθε φορά διαφορετικά πράγματα. Άλλοτε θα πρέπει να απενεργοποιήσουν μια βόμβα, να σκοτώσουν AI και στη συνέχεια θα αποκτήσουν πρόσβαση στο loadout".


Εικάζεται ότι το Warzone 2 θα δανειστεί στοιχεία από το πρώτο battle royale του Call of Duty, το Blackout που συνόδευε το Black Ops 4. Πιο συγκεκριμένα, για τον εξοπλισμό θα απαιτείται η ύπαρξη ενός satchel, το οποίο δεν θα υπάρχει εξ' αρχής στην κατοχή των παικτών και θα προστεθεί ένα νέο inventory system. Το νέο Warzone θα λανσαριστεί μαζί με το Modern Warfare 2 και θα προσφέρει έναν νέο χάρτη με τοποθεσίες από τη σειρά. Σύμφωνα με το NeroCinema, ένα τέτοιο POI θα βασίζεται στον χάρτη Highrise.

Τέλος υποστηρίζεται ότι στο Warzone 2 θα προστεθεί ένα πεδίο βολής, όπου οι παίκτες θα μπορούν ελεύθερα να δοκιμάζουν τα όπλα τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*