Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούνιο η δεύτερη σεζόν του eFootball 2022 και η κυκλοφορία του σε iOS και Android

*
Από τις 2 Ιουνίου 2022, οι κάτοχοι συσκευών iOS και Android θα μπορέσουν να ασχοληθούν με το eFootball 2022, με ανανεωμένο gameplay αλλά και το Dream Team mode. Ουσιαστικα πρόκειται για το επανα-λανσάρισμα του eFootball PES 2021, που κυκλοφόρησε σε κονσόλες και PC τον Σεπτέμβριο του 2021. Επιπλέον, στις 2 Ιουνίου θα γίνει διαθέσιμο το 1.1.0 update του παιχνιδιού, το πρώτο μετά τον Απρίλιο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το update, πέρα του ότι στις εκδόσεις για κονσόλες θα υπάρξουν βελτιώσεις σε καταστάσεις που καθορίζουν τις αποφάσεις για τις νίκες και τις ήττες σε online matches αλλά και βελτιώσεις στους servers. Ακόμα θα ξεκινήσει η ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις εκδόσεις για κονσόλες και σε εκείνες για φορητές συσκευές.


Η προετοιμασία για το νέο patch θα διαρκέσει τέσσερεις ημέρες και από τις 30 Μαϊου ως τις 2 Ιουνίου, οι servers του τίτλου θα παραμείνουν offline. Το διάστημα εκείνο, θα είναι ενεργά μόνο τα offline friendly matches, με περιορισμένο αριθμό ομάδων και δύο προσθήκες. Το επίπεδο δυσκολίας "Beginner" και αγώνες διάρκειας δέκα λεπτών.

Δύο εβδομάδες μετά, δηλαδή στις 16 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η σέντρα της δεύτερης σεζόν περιεχομένου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*