Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις μήνες PC Game Pass δώρο με κάθε συνδρομή GeForce Now Ultimate

*
H Nvidia ανακοίνωσε ότι οι συνδρομές του GeForce Now Ultimate θα συνοδεύονται από τρεις μήνες δωρεάν πρόσβαση στο PC Game Pass. Το GeForce Now Ultimate κοστίζει $100 για έξι μήνες και στην τιμή αυτή μπορείτε μέσω cloud να παίζετε παιχνίδια που τρέχουν σε PC με κάρτα γραφικών RTX 4080. Η ανάλυση φτάνει τα 4K και ο ρυθμός ανανέωσης τα 120FPS. Υπάρχει ένα όριων οκτών ορών ανά session, όμως όταν τελειώνει το ένα μπορείτε άμεσα να ξεκινάτε το επόμενο. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και είναι ευκαιρία αν θέλετε να ασχοληθείτε με το Starfield, το Halo Infinite, το Deathloop το Forza Motorsport και πολλά άλλα.

Επίσης, η Nvidia ανακοίνωσε ένα νέο update για το GeForce Now app, που προσθέτει ένα νέο "syncing" system, που επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν ένα παιχνίδι που έχουν με τη βιβλιοθήκη του GeForce Now. Επιπλέον συνεργάζεται με το Xbox app, για συγχρονισμό του PC Game Pass και υποστηρίζει το Ubisoft+. Αρκεί να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας σε κάθε υπηρεσία.


Το update προσθέτει "game session diagnostic" που σύμφωνα με την Nvidia θα βοηθήσουν τους παίκτες να γνωρίζουν αν το stream πραγματοποιείται με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Ακόμα, οι συνδρομνητές του GeForce Now θα λάβουν δωρεάν το περιεχόμενο της Heroic Edition για το free-to-play MMO Guild Wars II.

Τέλος, προστέθηκε υποστήριξη για 18 επιπλέον παιχνίδια στο GeForce Now.

- Spirittea
- KarmaZoo
- Naheulbeuk's Dungeon Master
- Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin
- Arcana of Paradise —The Tower
- Blazing Sails: Pirate Battle Royale
- Disney Dreamlight Valley
- Hello Neighbor 2
- Overcooked! 2
- RoboCop: Rogue City
- Roboquest
- Rune Factory 4 Special
- Settlement Survival
- SOULVARS
- State of Decay: Year-One Survival Edition
- The Wonderful One: After School Hero
- Wolfenstein: The New Order
- Wolfenstein: The Old Blood 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*