Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία παιχνίδια για τους συνδρομητές Xbox Live Gold τον Μάρτιο του 2023 (video)

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφέρει δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold τον Μάρτιο του 2023. Αυτή τη φορά θα είναι τρία και όχι δύο όπως είχαμε συνηθίσει τους τελευταίους μήνες.

Πρόκειται για το Truberbrook, που θα μεταφέρει τους παίκτες σε ένα γερμανικό χωριό τη δεκαετία του '60, το Sudden Strike 4 – Complete Collection ένα παιχνίδι στρατηγικής εμπνευσμένο από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και το Lamentum στο οποίο ο νεαρός αριστοκράτης Victor Hartwell θα πρέπει να κάνει πράγματα πέρα από τη λογική για να σώσει την αγαπημένη του. Τα δύο πρώτα θα είναι διαθέσιμα από 1η έως και τις 31 Μαρτίου, ενώ το τρίτο από τις 16 Μαρτίου έως και 15 Απριλίου 2023.


Για τον τρέχοντα μήνα υπάρχουν το For the King και το Guts ‘N Goals.

Οι τρεις τίτλοι του Μαρτίου θα είναι διαθέσιμοι για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*