Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Age of Empires IV, Bloodstained: Ritual of the Night και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Με τρεις επιλογές ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Bloodstained: Ritual of the Night, τα story campaigns του Destiny 2 και το The Elder Scrolls Online Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ώρα 09:59.


Βασική προϋπόθεση (εκτός από τα story campaigns του Destiny 2), είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days. Την ίδια περίοδο τρέχουν εκπτώσεις για τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Το επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμο. Μετά τo Rumbleverse™ - Boom Boxer Content Pack, που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν το Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack και το Ring of Pain, που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 17:59. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν το Shadow of the Tomb Raider, το Knockout City και το Submerged: Hidden Depths.

Για να αποκτήσετε το Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack και το Ring of Pain, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Οι χρήστες του Steam έχουν δύο ημέρες στη διάθεσή τους τρεις ημέρες για να δοκιμάσουν το Age of Empires IV.



Σας θυμίζουμε ότι:

H Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Αύγουστο του 2022. Πρόκειται για τα: Yakuza: Like A Dragon (PS4/ PS5), Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS4/ PS5) και Little Nightmares (PS4).

Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Αυγούστου 2022, τα οποία θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές των υπηρεσίών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα Calico, ScourgeBringer, Saints Row 2 και Monaco: What’s Yours is Mine. Αναλυτικά:

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Calico (1 - 31 Αυγούστου)
ScourgeBringer (16 Αυγούστου - 15 Σεπτεμβρίου)

Xbox 360
Saints Row 2 (1 - 15 Αυγούστου)
Monaco: What’s Yours is Mine (16 - 31 Αυγούστου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*