Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Call of the Sea, Overcooked! All You Can Eat και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Call of the Sea, Sid Meier’s Civilization VI και Overcooked! All You Can Eat. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 9 Μαΐου, ώρα 09:59.


Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days. Την ίδια περίοδο τρέχουν εκπτώσεις για το Call of the Sea και το Sid Meier’s Civilization VI.

Τα επόμενο δώρο του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμο. Μετά τo Just Die Already και το Paradigm που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήρε το Terraforming Mars που μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 12 Μαΐου Απριλίου 2022, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσουν, την επόμενη εβδομάδα, τo Jotun: Valhalla Edition και το Prey.

Για να αποκτήσετε τo Terraforming Mars, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Μαΐου 2022, τα οποία θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές των υπηρεσίών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα Yoku’s Island Express, The Inner World – The Last Wind Monk, Hydro Thunder Hurricane και Viva Piñata Party Animals. Αναλυτικά:

Xbox One
Yoku’s Island Express (1 - 31 Μαΐου)
The Inner World – The Last Wind Monk (16 Μαΐου - 15 Ιουνίου)

Xbox 360
Hydro Thunder Hurricane (1 - 15 Μαΐου)
Viva Piñata Party Animals (16 - 31 Μαΐου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility.

Οι χρήστες του Steam έχουν στη διάθεσή τους τρεις ημέρες για να δοκιμάσουν το Assetto Corsa Competizione και το Sid Meier’s Civilization VI.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Μάιο του 2022. Το lineup αποτελείται από τα: FIFA 22 (PS5, PS4), Tribes of Midgard (PS5, PS4) και Curse of the Dead Gods (PS4). Γίνεται αντιληπτό ότι και μόνο με την προσθήκη του FIFA 22 στην υπηρεσία της Sony, ο επόμενος μήνας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα μπορέσετε να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας από την Τρίτη 3 Μαΐου 2022.

> Τέσσερα νέα παιχνίδια αναμένουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro τον Μάιο. Είναι τα: Outriders, PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls, Lumote: The Mastermote Chronicles, Kaze and the Wild Masks
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*