Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Hood: Outlaws & Legends και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

H Sony ανακοίνωσε επίσημα τα παιχνίδια που θα προσφέρει η υπηρεσία PS Plus στους συνδρομητές της τον Ιούλιο του 2022. Η σχετική λίστα αποτελείται από τα: Crash Bandicoot 4: It’s About Time | PS4/PS5, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan | PS4 και Arcadegeddon | PS4/PS5. Θα μπορέστε να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας από τις 5 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου 2022.


Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Ιουλίου 2022, τα οποία θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές των υπηρεσίών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα Beasts of Maravilla Island, Relicta, Thrillville: Off the Rails και Torchlight. Αναλυτικά:

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Beasts of Maravilla Island (1 - 31 Ιουλίου)
Relicta (16 Ιουλίου - 15 Αυγούστου)

Xbox 360
Thrillville: Off the Rails (1 - 15 Ιουλίου)
Torchlight (16 - 31 Ιουλίου)

Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά τo A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition και το Car Mechanic Simulator 2018, που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήρaν το Geneforge 1 - Mutagen, το Hood: Outlaws & Legends και το Iratus: Lord of the Dead, που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, ώρα 17:59. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν το Ancient Enemy και το Killing Floor 2.

Για να αποκτήσετε το Geneforge 1 - Mutagen, το Hood: Outlaws & Legends και το Iratus: Lord of the Dead, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Οι χρήστες του Steam μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους τo: Capcom Arcade Stadium:STREET FIGHTER II - The World Warrior.

Οι συνδρομητές Google Stadia Pro απόκτησαν πρόσβαση στα: Five Nights at Freddy's: Security Breach, Centipede: Recharged, Those Who Remain, Worms W.M.D., Roguebook και Fast and Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Οι συνδρομητές του PlayStation Plus έχουν περιθώριο ως τις 4 Ιουλίου για να προσθέσουν στη συλλογή τους τα: God of War (PS4), Nickelodeon All-Star Brawl (PS4/ PS5) και Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PS4).

Oι συνδρομητές των υπηρεσίών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate μπορούν ως τις 15 Ιουλίου να κάνουν δικό τους το Project Highrise: Architect’s Edition
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*