Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: FIFA 22, NBA 2K22 και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Μάιο του 2022. Το lineup αποτελείται από τα: FIFA 22 (PS5, PS4), Tribes of Midgard (PS5, PS4) και Curse of the Dead Gods (PS4). Γίνεται αντιληπτό ότι και μόνο με την προσθήκη του FIFA 22 στην υπηρεσία της Sony, ο επόμενος μήνας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα μπορέσετε να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας από την Τρίτη 3 Μαΐου 2022.


Τα playoffs του NBA έχουν ξεκινήσει και έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τον παλμό τους. Όπως ανακοίνωσαν η Microsoft και η 2Κ Games, το NBA 2K22 προστέθηκε στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass, για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One και μπορείτε άμεσα να το κατεβάσετε στην κονσόλα σας. Οι φετινή κυκλοφορία εισήγαγε πολλές βελτιώσεις και το βέβαιο είναι ότι τουλάχιστον σε συστήματα νέας γενιάς θα βιώσετε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία. Πέρα από τους κλασσικούς "φιλικούς" αγώνες και το πρωτάθλημα του NBA, υπάρχει μια πληθώρα από modes, όπως το MyTeam και το MyCareer, που θα σας προσφέρουν δεκάδες ώρες διασκέδασης.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Session: Skate Sim (Game Preview), Moving Out και Embr. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 2 Μαΐου, ώρα 09:59.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά το Amnesia: Rebirth και το Riverbond που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν τo Just Die Already και το Paradigm που μπορείτε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 5 Μαΐου Απριλίου 2022, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσουν, την επόμενη εβδομάδα, τo Terraforming Mars.

Για να αποκτήσετε τo Just Die Already και το Paradigm, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Οι χρήστες του Steam έχουν στη διάθεσή τους τρεις ημέρες για να δοκιμάσουν το Verdun και το Survival Quiz CITY. Επιπλέον, μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους τα The Elder Scrolls: Arena, The Elder Scrolls II: Daggerfall και Wolfenstein: Enemy Territory.

Τέσσερα νέα παιχνίδια αναμένουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro τον Μάιο. Είναι τα: Outriders, PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls, Lumote: The Mastermote Chronicles, Kaze and the Wild Masks.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Για λίγες μέρες ακόμα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus μπορούν να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους τα: Hood: Outlaws & Legends (PS4/ PS5), SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (PS4) και Slay the Spire (PS4).

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Απριλίου 2022, τα οποία θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές των υπηρεσίών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα Another Sight, Hue και MX vs. ATV Alive. Αναλυτικά:

Xbox One
Another Sight (1 - 30 Απριλίου)
Hue (16 Απριλίου - 15 Μαϊου)

Xbox 360
MX vs. ATV Alive (16 - 30 Απριλίου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*