Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Football Manager 2022, Black Desert και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Football Manager 2022 Xbox Edition και Grow: Song of the Evertree. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 11 Απριλίου, ώρα 09:59πμ.


Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση και για τα δύο παιχνίδια. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά το Total War: Warhammer και το City of Brass που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν το Rogue Legacy και The Vanishing of Ethan Carter που μπορείτε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσουν, την επόμενη εβδομάδα, τα XCOM 2 και Insurmountable.

Για να αποκτήσετε το Rogue Legacy και The Vanishing of Ethan Carter, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Οι χρήστες του Steam έχουν στη διάθεσή τους τρεις ημέρες για να δοκιμάσουν το Football Manager 2022 και το New World και πέντε ημέρες για να προσθέσουν στη συλλογή τους το Black Desert και το Black Desert Online SA.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Συνεχίζεται η δοκιμαστική περίοδος δύο εβδομάδων για το multiplayer του Call of Duty: Vanguard. Πιο συγκεκριμένα, έως τις 13 Απριλίου, οι παίκτες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε μία επιλογή από χάρτες και modes του νεότερου τίτλου της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών. Μεταξύ άλλων, στον κατάλογο με τους χάρτες θα περιλαμβάνονται οι Shipment, Das Haus, Casablanca και Gondola. Επιπλέον θα υπάρχει και ένα νέο mode που θα διαδραματίζεται σε έναν μεγάλο χάρτη στις Άλπεις, με νέα οχήματα και έναν μοναδικό στόχο. Την κατάληψη όλων των βάσεων του εχθρού.

> H Sony ανακοίνωσε και επίσημα τα παιχνίδια που θα προσφερθούν, δίχως επιπλέον χρεώση, στους συνδομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Απρίλιο του 2022. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Hood: Outlaws & Legends (PS4/ PS5), SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (PS4) και Slay the Spire (PS4). Θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 5 Απριλίου 2022. Μέχρι τότε μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας τα Ghost of Tsushima: Legends, Ghostrunner, Team Sonic Racing και Ark: Survival Evolved.

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Απριλίου 2022, τα οποία θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές των υπηρεσίών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα Another Sight, Hue, Outpost Kaloki X και MX vs. ATV Alive. Αναλυτικά:

Xbox One
Another Sight (1 - 28 Φεβρουαρίου)
Hue (16 Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου)

Xbox 360
Outpost Kaloki X (1 - 15 Φεβρουαρίου)
MX vs. ATV Alive (16 - 28 Φεβρουαρίου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility.

> Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro απόκτησαν πρόσβαση στα World War Z: Aftermath, Deliver Us The Moon, City Legends: The Curse of the Crimson Shadow, Ys IX: Monstrum Nox και Chicken Police – Paint it RED
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*