Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Καλωσόρισε το ανανεωμένο PlayStation Plus

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Το ανανεωμένο PlayStation Plus είναι διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα, σε τρία διαφορετικά συνδρομητικά πακέτα. Essential, που ουσιαστικά είναι το PlayStation Plus στη μορφή που γνωρίζαμε ως σήμερα, με δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα και πρόσβαση σε υπηρεσίες online gaming. To Extra, περιλαμβάνει ότι και το Essential, συν ένα κατάλογο παιχνιδιών των PlayStation 4 και PlayStation 5. Τέλος, το Premium, προσφέρει τα προνόμια των Essential και Extra, συν έναν κατάλογο με τίτλους των PS1, PS2 και PS3. Τη λίστα με τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται μπορείτε να τη βρείτε στο σχετικό μας άρθρο.


Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά τo Supraland που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήρan το A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition και το Car Mechanic Simulator 2018, που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, ώρα 17:59. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν το Geneforge 1 - Mutagen και το Iratus: Lord of the Dead.

Για να αποκτήσετε το A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition και το Car Mechanic Simulator 2018, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Dead Island: Riptide Definitive Edition και theHunter: Call of the Wild. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, ώρα 09:59.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days. Την ίδια περίοδο υπάρχει έκπτωση για το Dead Island: Riptide Definitive Edition.

Οι χρήστες του Steam μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους τα: Capcom Arcade Stadium, Capcom Arcade Stadium:STREET FIGHTER II - The World Warrior και Tell Me Why. Επίσης έχουν τρεις μέρες περιθώριο για να δοκιμάσουν το CRIMESIGHT.



Σας θυμίζουμε ότι:

H Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφέρει η υπηρεσία PS Plus στους συνδρομητές της τον Ιούνιο του 2022. Η σχετική λίστα αποτελείται από τα: God of War (PS4), Nickelodeon All-Star Brawl (PS4/ PS5) και Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PS4).

Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Ιουνίου 2022, τα οποία θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές των υπηρεσίών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα Aven Colony, Project Highrise: Architect’s Edition και Raskulls. Αναλυτικά:

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Aven Colony (1 - 30 Ιουνίου)
Project Highrise: Architect’s Edition (16 Ιουνίου - 15 Ιουλίου)

Xbox 360
Super Meat Boy (1 - 15 Ιουνίου)
Raskulls (16 - 31 Μαΐου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility.

Σε έξι νέα παιχνίδια απόκτησαν πρόσβαση οι συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro. Είναι τα: Blue Fire, Foreclosed, PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay, The Falconeer: Warrior Edition, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III και TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS.

H DON’T NOD, developer της σειράς Life is Strange, προσφέρει δωρεάν το Tell Me Why για κονσόλες Xbox και PC (Microsoft Store, Steam) με αφορμή τους εορτασμούς του Pride Month. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*