Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Marvel’s Midnight Suns Enhanced Edition, Street Fighter V Champion Edition και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα τα δωρεάν games που μπορείτε να βρείτε το επόμενο διάστημα.

> Δύο θα είναι οι προσθήκες σε Xbox Game Pass και PC Game Pass την επόμενη εβδομάδα. Πριν φτάσουμε σε αυτές, να σας υπενθυμίσουμε πως είναι ήδη διαθέσιμο το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – The Prince’s Edition (Cloud, Console, PC). Θα ακολουθήσουν τα:


MLB The Show 23 (Cloud, Console)- 28 Μαρτίου

Infinite Guitars (Cloud, Console, PC)- 30 Μαρτίου

> Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν την εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Far Cry 5, Bassmaster Fishing 2022: Classic Edition και Marvel’s Midnight Suns Enhanced Edition. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ώρα 09:59.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδίσει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

> Δύο παιχνίδια προσφέρει αυτή την εβδομάδα το Epic Games Store. Έτσι λοιπόν, ως την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 στις 17:59, έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε στη συλλογή σας το Chess Ultra και το World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi.

Για να γίνουν δικα σας αρκεί να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Epic Games Store και να τα κατοχυρώσετε από την σελίδα του στη πλατφόρμα. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει το Tunche.

> Οι χρήστες του Steam έχουν στη διάθεσή τους έξι μέρες για να κάνουν δικό τους το SLUDGE LIFE.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προστεθούν στο Game Catalog για τους συνδρομητές PlayStation Plus Extra και Premium και στο Classics Catalog για τους συνδρομητές PlayStation Plus Premium και είναι διαθέσιμα από τις 21 Μαρτίου 2023.

GAME CATALOG

Dragon Ball Z: Kakarot (PS5, PS4)
Final Fantasy Type-0 HD (PS4)
Ghostwire: Tokyo (PS5)
Haven (PS5, PS4)
Immortals Fenyx Rising
Life is Strange 2 (PS4)
Life is Strange: True Colors (PS5, PS4)
NEO: The World Ends with You (PS4)
Rage 2 (PS4)
Street Fighter V Champion Edition (PS4)
Tchia (PS5, PS4)
Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (PS5, PS4)
Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PS5)
Untitled Goose Game (PS4)

CLASSICS CATALOG

PlayStation
Ape Escape 2
Ridge Racer Type 4

PlayStation Portable
Syphon Filter: Dark Mirror

> Η Sony εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του State of Play και αποκάλυψε τους τρεις τίτλους που θα διατεθούν δωρεάν, για όλους τους συνδρομητές PS Plus τον Μάρτιο του 2023.

Το Battlefield 2042 θα είναι ο τίτλος που θα διατεθεί σε εκδόσεις για το PlayStation 5 και για το PlayStation 4. Τα Minecraft Dungeons και Code Vein θα διατεθούν μόνο σε έκδοση για το PlayStation 4, όμως θα είναι playable και στο PlayStation 5 χάρη στο backwards compatibility.

Τα τρία παραπάνω games θα είναι διαθέσιμα ως τις 3 Απριλίου 2023.

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφέρει δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold τον Μάρτιο του 2023. Αυτή τη φορά θα είναι τρία και όχι δύο όπως είχαμε συνηθίσει τους τελευταίους μήνες.

Πρόκειται για το Truberbrook, που θα μεταφέρει τους παίκτες σε ένα γερμανικό χωριό τη δεκαετία του '60, το Sudden Strike 4 – Complete Collection ένα παιχνίδι στρατηγικής εμπνευσμένο από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και το Lamentum στο οποίο ο νεαρός αριστοκράτης Victor Hartwell θα πρέπει να κάνει πράγματα πέρα από τη λογική για να σώσει την αγαπημένη του. Τα δύο πρώτα θα είναι διαθέσιμα από 1η έως και τις 31 Μαρτίου, ενώ το τρίτο από τις 16 Μαρτίου έως και 15 Απριλίου 2023.

> Στο Game Boy – Nintendo Switch Online προστέθηκαν τα BurgerTime Deluxe και Kirby’s Dream Land 2, στην εφαρμογή του Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online το SIDE POCKET και στο Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online το XEVIOUS. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*