Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Wonder Boy: The Dragon's Trap, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά τo Ancient Enemy και το Killing Floor 2, που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν το Wonder Boy: The Dragon's Trap και το Idle Champions of the Forgotten Realms, που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, ώρα 17:59. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν το Shop Titans και το Tannenberg.


Για να αποκτήσετε το Wonder Boy: The Dragon's Trap και το Idle Champions of the Forgotten Realms, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα For the King, MLB The Show 22 και Tropico 6. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ώρα 09:59.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days. Την ίδια περίοδο τρέχουν εκπτώσεις και για τα τρία παιχνίδια.

Οι χρήστες του Steam μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους τo: Capcom Arcade Stadium:STREET FIGHTER II - The World Warrior.



Σας θυμίζουμε ότι:

> H Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφέρει η υπηρεσία PS Plus στους συνδρομητές της τον Ιούλιο του 2022. Η σχετική λίστα αποτελείται από τα: Crash Bandicoot 4: It’s About Time | PS4/PS5, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan | PS4 και Arcadegeddon | PS4/PS5. Θα μπορέστε να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας από τις 5 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου 2022.

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Ιουλίου 2022, τα οποία θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές των υπηρεσίών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα Beasts of Maravilla Island, Relicta, Thrillville: Off the Rails και Torchlight. Αναλυτικά:

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Beasts of Maravilla Island (1 - 31 Ιουλίου)
Relicta (16 Ιουλίου - 15 Αυγούστου)

Xbox 360
Thrillville: Off the Rails (1 - 15 Ιουλίου)
Torchlight (16 - 31 Ιουλίου)

> Οι συνδρομητές Google Stadia Pro απόκτησαν πρόσβαση στα: Five Nights at Freddy's: Security Breach, Centipede: Recharged, Those Who Remain, Worms W.M.D., Roguebook και Fast and Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*