Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: WRC 10 FIA World Rally Championship, Injustice 2 και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα τα δωρεάν games που μπορείτε να βρείτε το επόμενο διάστημα.

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια του PlayStation Plus Essential για τον Οκτώβριο του 2022. Αυτά θα είναι διαθέσιμα από τις 4 έως και τις 31 του μήνα.


Οι συνδρομητές θα αποκτήσουν, δίχως το οποιοδήποτε επιπλέον κόστος πρόσβαση στα:

- Hot Wheels Unleashed (PS5, PS4)
- Injustice 2 (PS4)
- SUPERHOT (PS4)

H Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα δοθούν δίχως χρέωση στους συνδρομητές της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Live Gold τον Οκτώβριο του 2022. Σημειώνεται ότι πέρα από τη διαθεσιμότητά της ως ανεξάρτητη, η υπηρεσία αποτελεί μέρος του Xbox Game Pass Ultimate.

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι από τον συγκεκριμένο μήνα και μετά, η Microsoft θα έπαυε να περιλαμβάνει στα προσφερόμενα τίτλους του Xbox 360, μιας και όπως έχουν κατά καιρούς αναφέρει οι εκπρόσωποί της, έχει καλυφθεί το επιτρεπόμενο όριο.

Έτσι λοιπόν, αντί για τέσσερα παιχνίδια όπως συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός τους έπεσε σε δύο. Πρόκειται για τα:

Windbound (1- 31 Οκτωβρίου) και
Bomber Crew Deluxe Edition (16 Οκτωβρίου- 15 Νοεμβρίου)

Με ένα παιχνίδι ολοκληρώνουν την εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το WRC 10 FIA World Rally Championship. Θα είναι διαθέσιμο ως τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ώρα 09:59.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days. Την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση 70% για το WRC 10 FIA World Rally Championship.

Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά το ARK: Survival Evolved και το Gloomhaven, που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν το Runbow και το The Drone Racing League, που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, ώρα 17:59. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν το Rising Hell και το Slain: Back From Hell.

Για να αποκτήσετε το Runbow και το The Drone Racing League, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Οι χρήστες του Steam έχουν τρεις μέρες προθεσμία για να δοκιμάσουν το Hearts of Iron IV και έξι για το SUPERHOT. Επίσης, μπορούν να κάνουν δικό τους το Rebel Inc: Escalation - Sand & Secrets και το Need for Speed™ Heat - Keys to the Map.

Οι συνδρομητές Google Stadia Pro απόκτησαν πρόσβαση στα: Arcade Paradise, Drawful 2, Slaycation Paradise, Tangle Tower, Looking for Aliens και The Addams Family: Mansion Mayhem.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*