Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι χαρίζει την επόμενη εβδομάδα το Epic Games Store

*
Ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι θα χαρίσει στους κατόχους PC την επόμενη εβδομάδα το Epic Games Store. Πρόκειται για το, DARQ: Complete Edition που θα μπορέσετε να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2021. Το σενάριό του περιστρέφεται γύρω από τον Lloyd, ένα αγόρι που βρίσκεται εγκλωβισμένο σε εφιάλτη. Θα αντικαταστήσει το Among the Sleep – Enhanced Edition, που είναι ο τρέχον δωρεάν τίτλος.

Το Epic Games Store έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι και τις αρχές της τρέχουσας χρονιάς 160 εκατομμύρια χρήστες, προσφέροντας αρκετά σημαντικά παιχνίδια. Είναι σημαντικό πως πάνω από 749 εκατομμύρια downloads έχουν γίνει για αυτά τα παιχνίδια μόνο μέσα στο 2020. Καλά κατεβάσματα λοιπόν για τους PC Gamers.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*