Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι του PlayStation Plus για το Σεπτέμβριο 2018

*
Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι του PlayStation Plus για το Σεπτέμβριο του 2018 και μεταξύ άλλων ξεχωρίζει το Destiny 2, που είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα, προκειμένου οι παίκτες να έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν, εν όψη των δοκιμών για το νεο hybrid PVE & PVP mode, Gambit του Destiny 2: Forsaken, που θα ξεκινήσουν την 1 Σεπτεμβρίου, ώρα Ελλάδας 20:00 και θα διαρκέσουν μόλις 24 ώρες. Επιπλέον, από 4 Σεπτεμβρίου, οι κάτοχοι PlayStation 4 θα έχουν στη διάθεσή τους το κλασσικό πλέον God of War III Remastered, με τον Kratos να κατορθώνει να ξεφύγει από τα κατώτεα στρώματα του Άδη και να είναι είναι περισσότερο από ποτέ έτοιμος να εκδικηθεί τους θεούς του Ολύμπου.

Τα υπόλοιπα παιχνίδι του line up είναι τα εξής:
Another World – 20th Anniversary Edition, PS3 (Cross Buy με PS4 & Vita)
QUBE Director’s Cut, PS3 (Cross Buy με PS4)
Sparkle 2, PS Vita (Cross Buy με PS3 & PS4)
Foul Play, PS Vita (Cross Buy με PS4)


Τέλος, οι χρήστες του PlayLink και οι κάτοχοι PlayStation VR μπορούν επιπλέον να κατεβάσουν τα Knowledge is Power και Here They Lie, αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*