Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι του Twitch Prime για τον Αύγουστο 2018

*
Μετά από έναν Ιούλιο γεμάτο παιχνίδια στο πλαίσιο των εορτασμών για την Amazon Prime Day, οι Prime χρήστες του Twitch θα έχουν στη διάθεσή τους νέους ενδιαφέροντες τίτλους για το μήνα Αύγουστο. Πιο συγκεκριμένα, το line-up περιλαμβάνει τα Jotun: Valhalla Edition, Death Squared, Antihero, Wizardry Bundle, Steamworld Dig. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Twitch Prime είναι η premium συνδρομή της streaming πλατφόρμας και παρέχει στους χρήστες μια σειρά από επιπλέον προνόμια, όπως μηνιαίο in-game loot, παρακολούθηση streamingad χωρίς διαφημίσεις και δωρεάν συνδρομή σε άλλα κανάλια του Twitch κάθε 30 ημέρες. Πέρα από αυτά, οι συνδρομητές έχουν κάθε μήνα στη διάθεσή τους μια νέα λίστα παιχνιδιών. Αυτά είναι διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη τους για όσο διάστημα είναι ενεργή η Twitch Prime συνδρομή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*