Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα επόμενα παιχνίδια που θα προσφέρει δωρεάν το Epic Games Store

*
To Epic Games Store αποκάλυψε τα παιχνίδια που θα προσφέρει δωρεάν την επόμενη εβδομάδα στους χρήστες του. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία της Epic σημείωσε πως από τις 24 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου θα χαρίσει σε όλους τα Sonic Mania και Horizon Chase Turbo, τα οποία και θα έρθουν να αντικαταστήσουν τα Hell is Other Demons και Overcooked 2 που προσφέρονται τώρα και μέχρι τη στιγμή των νέων προσθηκών. Το Epic Games Store έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι και τις αρχές της τρέχουσας χρονιάς 160 εκατομμύρια χρήστες, προσφέροντας αρκετά σημαντικά παιχνίδια. Είναι σημαντικό πως πάνω από 749 εκατομμύρια downloads έχουν γίνει για αυτά τα παιχνίδια μόνο μέσα στο 2020. Καλά κατεβάσματα λοιπόν για τους PC Gamers!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*