Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Pokemon Quest

*
H Τhe Pokemon Company και η Game Freak αποφάσισαν να αποκαλύψουν το μέλλον του Pokemon franchise, κατά τη διάρκεια μια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο. Μία από τις ανακοινώσεις είχε να κάνει με τον free-to-play τίτλο Pokemon Quest, που είναι ήδη διαθέσιμος για το Nintendo Switch. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τα original Pokemon από την περιοχή Kanto, τα οποία αυτή τη φορά έχουν τετραγωνισμένη μορφή. Η δράση λαβαίνει χώρα στο νησί Tumblecube, όπου οι παίκτες πρέπει να αποκαλύψουν μια σειρά από μυστικά. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι εκπαιδευτές μπορούν να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά των Pokemon, χρησιμοποιώντας τις Power Stones. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να σπεύσουν στο eShop του Switch και να κατεβάσουν άμεσα το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*