Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απελευθερωμένα από τα δεσμά του Xbox Live Gold πλέον τα free to play games στο Xbox

*
Η Microsoft τήρησε την υπόσχεσή της να αποδεσμεύσει τα free to play games από την ανάγκη συνδρομής Xbox Live Gold. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως από αυτή τη στιγμή κι έπειτα, όλοι οι κάτοχοι συστημάτων της θα μπορούν να απολαμβάνουν free to play games χωρίς να απαιτείται παράλληλα και κάποια άλλη συνδρομή στις υπηρεσίες της. Στο σχετικό url του Xbox.com υπάρχει όλη η λίστα των δωρεάν παιχνιδιών και πλέον όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να παίξουν χωρίς καμία έξτρα χρέωση τίτλους όπως τα Fortnite, Rocket League, Apex Legends, Roblox, World of Tanks, World of Warships, Enlisted, War Thunder και άλλα. Σημαντική κίνηση από το Xbox που ισορροπεί την κατάσταση με τους ανταγωνιστές του σε αυτό τον τομέα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*