Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα Games With Gold Ιουνίου

*
Η Microsoft αποκάλυψε (κλασικά στα τέλη του τρέχοντος μήνα) τα παιχνίδια και το περιεχόμενο -γενικότερα- που θα προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold και στο πλαίσιο της ενέργειας Games With Gold. Αυτή τη φορά, ο Ιούνιος φέρνει δύο σημαντικές κυκλοφορίες για την υπηρεσία, ενώ οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν πέραν των κλασικών παιχνιδιών και ένα δωρεάν DLC. Ας τα δούμε αναλυτικά. Οι κάτοχοι Xbox One θα μπορέσουν να κατεβάσουν χωρίς έξτρα χρέωση το SpeedRunners (1-30 Ιουνίου), το Watch Dogs (16 Ιουνίου-15 Ιουλίου), αλλά και το DLC του Phantom Dust (1-30 Ιουνίου). Οι κάτοχοι Xbox 360 θα μπορέσουν να κατεβάσουν το Assassin’s Creed III (1-15 Ιουνίου) και το Dragon Age Origins (16-30 Ιουνίου).



Τέλος, υπενθυμίζεται πως τα παιχνίδια του Xbox 360 είναι και backward compatible με το Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DevilSpawn
    • To SpeedRunners που θα κυκλοφορήσει και θα δοθεί απευθείας δεν γνωρίζω εάν είναι καλό ή όχι, πάντως προσωπικά με αφήνει αδιάφορο.

      Το Watch Dogs ήθελε να το αγοράσω το 2014, όταν κυκλοφόρησε, καθώς εκείνη την περίοδο παρότι ήταν η αρχή της νέας γενιάς κυνηγούσες τους τίτλους, στην καλύτερη, με το ψαροτούφεκο, ευτυχώς που συγκρατήθηκα.

      Τώρα για τους τίτλους του 360 δεν πιστεύω πως χωράει αμφιβολία η ποιότητά τους. Άντε λίγο του AC 3 που είχε τις αστοχίες του.

    • Sephiroth
    • Θα προσπαθήσω να το κάνω screen capture από την οθόνη, στο Xbox.com όντως δεν υπάρχει επιλογή. Να είδα τόσο λάθος;;;... Το κοιτάω εκ νέου και επανέρχομαι

*