Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το επόμενο δωρεάν game του Epic Games Store

*
Νέα εβδομάδα ξεκινάει τις επόμενες μέρες και έτσι η Epic Games ανακοίνωσε το επόμενο παιχνίδι που θα προσφέρει δωρεάν στο Epic Games Store. Ο λόγος για το Rogue Company Season Four Epic Pack, το οποίο και θα προσφερθεί σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας από τις 11 έως και τις 18 Νοεμβρίου. Ο τίτλος θα αντικαταστήσει το Aven Colony, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή διαθέσιμο και θα παραμείνει μέχρι να μπει ο επόμενος τίτλος. Το Epic Games Store έχει συγκεντρώσει με τις προσφορές και τις παροχές δωρεάν τίτλων πάνω από 160 εκατομμύρια χρήστες, με τα όσα έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2018. Η προσφορά τίτλων άνευ χρέωσης συνεχίζεται δε με καταιγιστικούς ρυθμούς, αφού μέσα στο 2020 μόνο δόθηκαν 103 games! Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*