Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε δωρεάν για PC τα Sonic Mania και Horizon Chase Turbo

*
Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά το Overcooked 2 και το Hell Is Other Demons που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν το Sonic Mania και Horizon Chase Turbo. Μπορείτε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, ώρα 17:59. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει το The Spectrum Retreat.

Για να αποκτήσετε το Sonic Mania και το Horizon Chase Turbo, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.


Το Epic Games Store έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι και τις αρχές της τρέχουσας χρονιάς 160 εκατομμύρια χρήστες, προσφέροντας αρκετά σημαντικά παιχνίδια. Είναι σημαντικό πως πάνω από 749 εκατομμύρια downloads έχουν γίνει για αυτά τα παιχνίδια μόνο μέσα στο 2020. Καλά κατεβάσματα λοιπόν για τους PC Gamers!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*