Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε δωρεάν για PC το Iratus: Lord of the Dead (video)

Το gothic tactical RPG Iratus: Lord of the Dead είναι ένας ακόμα τίτλος που προσφέρει υπό μορφή δώρου στους PC gamers το ψηφιακό κατάστημα GOG. Μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας εφόσον έχετε ήδη εγγραφεί ή σκοπεύεται να εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών του newsletter του GOG. Η προσφορά ισχύει έως την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, ώρα 16:00.

Πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται η Unfrozen που εδρεύει στη Ρωσία και την κυκλοφορία του είχε αναλάβει η Daedalic Entertainment. Πρωταγωνιστής είναι ο Iratus, ένας νεκρομάντης που ελευθερώθηκε πρόσφατα από δεσμά που τον κράτησαν φυλακισμένο για πάνω από μία χιλιετία και ελέγχει έναν στρατό από υπάκουους ζωντανούς νεκρούς. Το gameplay είναι βασισμένο σε μάχες τύπου turn based, με έντονο το στοιχείο της τακτικής και σκοπός του Iratus είναι να εξαφανίσει τον κόσμο των ανθρώπων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*