Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε δωρεάν για PC το Splinter Cell: Chaos Theory

*
Οι κάτοχοι PC μπορούν προσθέσουν στη συλλογή τους δίχως την οποιαδήποτε οικονομική υποχρεώση το Splinter Cell: Chaos Theory. Θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2021, ώρα 14:00. Το δώρο αποτελεί μέρος των εορτασμών για τα 35 χρόνια λειτουργίας της Ubisoft, που στο ίδιο πλαίσιο, πριν λίγες μέρες πρόσφερε το Assassin’s Creed Chronicles.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας VGC, η Ubisoft έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για την ανάπτυξη ενός ακόμα τίτλου Splinter Cell, αρκετά χρόνια μετά την πιο πρόφατη κυκλοφορία. Είναι μία προσπάθεια να ανανεωθεί το ενδιαφέρον των φίλων της σειράς, που έχουν κάθε δίκιο να αισθάνονται απογοητευμένοι από τις τελευταίες προσπάθειες σε φορητές αλλά και συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Λέγεται ότι τη δημιουργία του δεν έχει αναλάβει το τμήμα του publisher στο Montreal, η παραγωγή βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα η ανακοίνωση να πραγματοποιηθεί το επόμενο έτος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*