Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε δωρεάν το Moving Out για PC

*
Το Epic Games Store συνεχίζει να μετράει αντίστροφα ως το τέλος του χρόνου προσφέροντας κάθε μέρα ένα δωρεάν παιχνίδι για PC. Το ενδέκατο κατά σειρά είναι το Moving Out, που θα είναι διαθέσιμο ως την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 17:59, οπότε και θα αποκαλυφθεί ο επόμενος τίτλος, που προς το παρόν παραμένει μυστήριο.

Για να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας το Moving Out θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store (αν όχι μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε έναν) και να έχετε ενεργοποιημένο το two steps verification. Παρουσιάζεται λοιπόν μια καλή ευκαιρία στους PC gamers να επεκτείνουν τον κατάλογο των παιχνιδιών που έχουν στην κατοχή τους και εμείς θα σας ενημερώνουμε καθημερινά για τις ανακοινώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος της Epic Games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*