Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε δωρεάν το εξαιρετικό A Story About My Uncle

*
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το A Story About My Uncle, το Humble Bundle χαρίζει δωρεάν κόπιες του παιχνιδιού. Η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00μμ ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το A Story About My Uncle είναι ένα platforming adventure σχετικά με ένα αγόρι που αναζητά το χαμένο θείο του και καταλήγει σε ένα κόσμο που δεν υπήρχε ούτε στη φαντασία του. Με τη βοήθεια των μυστηριωδών εφευρέσεων του θείου του, που τον κάνουν να πηδάει ψηλά και μακριά, θα πρέπει να ανακαλύψει στοιχεία που για το τι απέγινε αυτός και ταυτόχρονα θα συνατήσει φανταστικά τέρατα που θα τον βοηθήσουν στο ταξίδι του. Για να μπορέσετε να αποκτήσετε το παιχνίδι, απλά σπεύστε στο Humble Store, βάλτε το στο καλάθι σας και γραμμή για το ταμείο. Μόνο φροντίστε να εξαργυρώσετε σύντομα τον κωδικό σας στο Steam, μιας και θα λήξει λίγο μετά την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*