Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολαύστε την σειρά Half-Life εντελώς δωρεάν για τους επόμενους δύο μήνες στο Steam

*
Η Valve για να γιορτάζει την επερχόμενη κυκλοφορία του Half-Life: Alyx, προσφέρει στους PC gamers όλη την σειρά Half-Life εντελώς δωρεάν για τους επόμενους δύο μήνες. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Steam θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στα Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Half-Life, Half-Life: Source, Half-Life: Opposing Force, Half-Life: Blue Shift και Team Fortress Classic μέχρι την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας που θα ορίσει η Valve για το Half-Life: Alyx εντός του Μαρτίου. Για να απολαύσετε αρκεί να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Steam και να κατεβάσετε τα παιχνίδια από το store.

Το Half-Life: Alyx είναι η πρόσφατη προσθήκη της σειράς και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για VR συσκευές όπως Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift και Microsoft mixed reality.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*