Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα 4 νέα NES και SNES games του Nintendo Switch Online (video)

*
Η Nintendo ανακοίνωσε τα 4 νέα NES και SNES games που έρχονται να προσφερθούν δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Για τον μήνα Μάιο λοιπόν έχουμε ένα NES game και τρία SNES games. Το NES game είναι το action game Rygar της Tecmo, ενώ στα του SNES έχουμε αρχικά τo sci-fi western shooter Wild Guns της Natsume και το Operation Logic Bomb της Jaleco. Η μεγάλη έκπληξη είναι το Panel de Pon, το οποίο και κυκλοφορεί χωρίς αλλαγές για πρώτη φορά εκτός Ιαπωνίας. Πρόκειται για ένα κλασικό puzzle game από τον θρύλο Gunpei Yokoi που κυκλοφόρησε διαφορετικό στον υπόλοιπο κόσμο, αφού ονομάστηκε Tetris Attack και το anime style του αντικαταστάθηκε από χαρακτήρες του Yoshi’s Island. Τα 4 games θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Nintendo Switch Online από τις 20 του μήνα και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*