Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα Games With Gold Ιανουαρίου

Η Microsoft αποκάλυψε μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την αλλαγή του χρόνου τα παιχνίδια που θα προσφέρει δωρεάν στους κατόχους Xbox 360 και Xbox One τον μήνα Ιανουάριο στους συνδρομητές Xbox Live Gold και στο πλαίσιο της ενέργειας Games With Gold. Συγκεκριμένα, για το Xbox One θα προσφερθούν δωρεάν τα Deathtrap: World of Van Helsing (1-31 Ιανουαρίου) και Killer Instinct: Season 2 (16 Ιανουαρίου-15 Φεβρουαρίου). Αντίστοιχα, για το Xbox 360 θα προσφερθούν τα The Cave (1-15 Ιανουαρίου) και Rayman Origins (16-31 Ιανουαρίου).



Υπενθυμίζεται πως τα παιχνίδια του Xbox 360 είναι συμβατά και με το Xbox One και μπαίνουν πλέον στη λίστα των backward compatible. Στη συνέχεια ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • moviemagic
    • Το θετικο εδω είναι οτι εκτος απο αυτα τα 2 δωρεαν μπορεις να παιζεις games από 360 ενώ στο ps4 ακομα τιποτα από παιχνιδια για backward comp .
      Μονο η προσφατη προσφορα 39,90 για ps plus ηταν το πραγματικο καλο δωρο.

    • Tim of Heavens
    • Μαμάκα μου τι παιχνιδάρες είναι αυτές; Καλά εντάξει το Deathtrap δεν το έχω ακούσει αλλά τα υπόλοιπα είναι ένα και ένα. Βουρ στο πατσά για γκαμές όπως λέει και ο φίλος μου από το χωριό.

*