Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε η λίστα με τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store ως το τέλος του έτους

*
Μέχρι το τέλος της χρονιάς, κάθε μέρα, η Epic Games προσφέρει, δωρεάν, ένα διαφορετικό παιχνίδι για PC. Αυτό που μπορείτε να αποκτήσετε μέχρι απόψε στις 18:00 είναι το Defense Grid: The Awakening. Παράλληλα τρέχουν οι εορταστικές εκπτώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος και τα μέλη του έχουν στη διάθεσή τους voucher αξίας $10, για χρήση με αγορές από $14,99 και άνω.

Το επίσης ενδιαφέρον είναι ότι η πλήρης λίστα με τα παιχνίδια που θα δώσει δωρεάν το Epic Games Store διέρρευσε online. Με δεδομένα ότι τα πρώτα τέσσερα έχουν ήδη επιβεβαιωθεί και δοθεί, λογικά ήδη γνωρίζουμε με ακρίβεια τι θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες. Ξεχωρίζουν το Metro 2033 και το Torchlight III.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Πολύ καλά παιχνίδια όλα, πλέον με 30-40 ευρώ το χρόνο ένας gamer μπορεί να βάζει στην συλλογή του άπειρα δωρεάν παιχνίδια και να τσιμπάει και μερικά έξτρα μέσα στη χρονιά.

*