Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα τώρα δωρεάν τα Assassin’s Creed Syndicate και Faeria για το PC

*
Δύο ακόμη games έρχονται να προστεθούν δωρεάν στη συλλογή σας για το PC αυτήν την εβδομάδα και δεν είναι άλλα από τα Assassin’s Creed Syndicate και Faeria. Οι δύο τίτλοι προσφέρονται για κατέβασμα άνευ χρέωσης μέσω του Epic Games Store και θα παραμείνουν διαθέσιμα για μία εβδομάδα. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Faeria είναι ένα card game με «ζωντανό» board, όπου και πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα, πριν από κάθε σας κίνηση. Το επόμενο παιχνίδι που θα προστεθεί στο Epic Games Store για δωρεάν διάθεση, θα είναι το InnerSpace και θα μπορείτε να το κάνετε δικό σας από τις 27 Φεβρουαρίου. Τέλος, αν ψάχνετε παραπάνω πληροφορίες για το Assassin’s Creed Syndicate, μπορείτε να δείτε το παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*