Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν Σαββατοκύριακο για το Hunt: Showdown

*
H Crytek ανακοίνωσε ότι το Hunt: Showdown θα είναι δωρεάν για τους χρήστες του Steam αυτό το Σαββατοκύριακο. Η δοκιμαστική περίοδος έχει ξεκινήσει ήδη και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, ώρα Ελλάδας 20:00μμ. Το ίδιο διάστημα, η τιμή του τίτλου θα είναι μειωμένη κατά 20%. Για την ώρα, το Hunt: Showdown βρίσκεται σε φάση Early Access στο Steam και μέσω μηνιαίως updates, προστίθεται συνεχώς νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι. Μάλιστα, λίγο μετά το δωρεάν Σαββατοκύριακο στο παιχνίδι θα προστεθεί ο Water Devil, ένας νέος εχθρός που θα κάνει την εξερεύνηση στους βάλτους της Louisiana ακόμα πιο επικίνδυνη. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Hunt: Showdown είναι ένα multiplayer, first-person bounty hunting game που συνδυάζει τη δράση, την αγωνία και την ένταση που προσφέρουν πολλαπλά genres σε μία μοναδική gaming εμπειρία. Κατά τη διάρκεια κάθε μάχης, έως και δέκα παίκτες κυνηγούν και σκοτώνουν τέρατα είτε μονοι είτε σε ομάδες των δύο και στη συνέχεια θα πρέπει να προσπαθήσουν να αποδράσουν από το χάρτη, προτού τους σκοτώσει άλλος κυνηγός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*