Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν για μια ακόμα φορά στο Steam το Crusader Kings 2

*
Αν νομίζετε οτι έχετε όλα τα προσόντα για να εξελιχθείτε σε μονάρχη, το Crusader Kings 2 σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας. Για την ώρα, το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν μέσω Steam, με αφορμή το PDXCon 2019 event της Paradox Interactive.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2012 και διαδραματίζεται στην Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα, από τον 11ο έως και και τον 15ο αιώνα, μια αρκετά ταραγμένη εποχή που χαρακτηρίζεται από βασιλιάδες που δεν ήξεραν που παν τα τέσσερα, διαλυμένα βασίλεια και γάμους ανάμεσα σε ξαδέλφια. Δεν έχει γίνει γνωστό για πόσες ημέρες θα διατίθεται δωρεάν το Crusader Kings, οπότε σπεύστε να το κατοχυρώσετε όσο είναι νωρίς.


Το δώρο αποτελεί μέρος μια μεγαλύτερης προωθητικής ενέργειας στο Steam με μεγάλες εκπτώσεις σε τίτλους της Paradox, όπως τα Age of Wonders: Planetfall, Imperator: Rome, Prison Architect, Stellaris και Europa Universalis 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*