Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν για όλο το Ιούνιο το Tell Me Why της Dontnod

*
Η ομάδα ανάπτυξης Dontnod γιορτάζει το Pride Month και προσφέρει δωρεάν το Tell Me Why για PC και Xbox One. Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία των Tyler και Alyson Roman, δίδυμα από την Αλάσκα, που μέσα από διάφορες μνήμες ο παίκτης καλείται να διαλέξει ποιό από τα δύο αδέρφια να πιστέψει.

Όταν το Tell Me Why λανσαρίστηκε το καλοκαίρι του 2020, η Dontnod το αποκάλεσε πρωτοπορειακή δουλειά καθώς ο Tyler είναι άνδρας transgender, κάτι που τον κάνει το πρώτο transgender πρωταγωνιστή παιχνιδιού από μεγάλο studio και publisher. Τέλος, για να υποστηρίξει δημιουργούς από την κοινότητα LGTBQ+, δημοσίευσε μια λίστα με indie παιχνίδια όπως το If Found..., That Which Faith Demands, Spirit Swap και Ikenfell και ενθάρρυνε τους παίκτες να αγοράσουν και να τους υποστηρίξουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*