Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν μόνο για σήμερα το The Elder Scrolls 3: Morrowind

*
Για να γιορτάσει τα 25 χρόνια παρουσίας του The Elder Scrolls franchise, η Bethesda χαρίζει την PC έκδοση του The Elder Scrolls 3: Morrowind. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για σήμερα και απαιτεί είσοδο του χρήστη στο Bethesda.net. Για να αποκτήσετε δωρεάν τον σημαντικό τίτλο του παρελθόντος, δεν έχετε παρά να καταχωρήσετε τον κωδικό «TES25TH-MORROWIND» και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα μπορείτε να το βρείτε στο account σας. Η σειρά The Elder Scrolls ξεκίνησε την πορεία της στην αγορά το 1994 με το The Elder Scrolls: Arena και έγινε mainstream γνωρίζοντας επιτυχία με το The Elder Scrolls: Morrowind του 2002. Η επιτυχία αυτή προσέφερε και τις κατάλληλες βάσεις για τη δημιουργία των The Elder Scrolls 4: Oblivion και The Elder Scrolls 5: Skyrim που κυκλοφόρησαν μετέπειτα. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε, σπεύσατε!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*