Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν στο Epic Games Store το Axiom Verge

Τα δωρεάν παιχνίδια στο online store της Epic Games δεν πρόκειται να σταματήσουν και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το επόμενο θα είναι το Axiom Verge. Ο τίτλος του Thomas Happ θα είναι διαθέσιμος, για όλους όσους έχουν κάνει εγγραφή στο Epic Games Store, από 7 φεβρουαρίου 2019. Η πλοκή έχει να κάνει με τις περιπέτειες ενός επιστήμονα, που έπειτα από ένα ατύχημα στο εργαστήριο, ξυπνάει σε έναν εξωγήινο κόσμο. Ο,τι ακολουθεί θυμίζει έντονα κλασσικά παιχνίδια της σειράς Metroid, καθώς οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπισουν εχθρούς σε ένα λαβύρινθο δωματίων που ενώνονται μεταξύ τους. Μέχρι να έρθει οι ώρα του Axiom Verge, το Epic Games Store προσφέρει δωρεάν το The Jackbox Party Pack collection.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*