Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν στο Epic Games Store το Conarium

*
Το Conarium είναι το επόμενο παιχνίδι που θα μπορέσετε να αποκτήσετε δωρεάν από το Epic Games Store. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να προσθέσουν το παιχνίδι στη συλλογή τους από 19 έως και 26 Σεπτεμβρίου 2019 και αυτό θα αντικαταστήσει τα The End is Nigh και Abzu.

Το indie puzzle-adventure είναι βασισμένο στη νουβέλα At the Mountains of Madness. Το σενάριο ακολουθεί μια ομάδα επιστημόνων σε μια αποστολή στην Ανταρκτική, με σκοπό να φέρουν στην επιφάνεια τα ερείπια ενός αρχαίου, εξωγήινου πολιτισμού, γνωστού ως “Elder Things.” Ο πρωταγωνιστής, Frank Gilman, πάσχει από αμνησία, ξυπνάει σε μια ερημωμένη βάση και από εκεί και πέρα θα πρέπει να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ για να καταλάβει τι συνέβη σε αυτόν και τους συντρόφους του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*