Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν στο Epic Games Store το Oxenfree

*
Το Epic Games Store συνεχίζει να προσφέρει παιχνίδια έναντι μηδενικής οικονομικής αξίωσης και εννοείται ότι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το πορτοφολι των απανταχού PC gamers. Ο νέος τίτλος που διατίθεται δωρεάν αυτή την περίοδο είναι το Oxenfree. Σε αυτό αναλαμβάνετε το χειρισμό της Alex, ενός κοριτσιού που αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις έτσι ξαφνικά, την ώρα που απολάμβανε το Σαββατοκύριακο παρέα με το φίλο της Ren και τον ετεροθαλή αδερφό της Jonas. Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιπέτεια όπου το τρίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους του. Επιπλέον, γνωρίζουμε και το επόμενο παιχνίδι που θα δοθεί δωρεάν και είναι το The Witness, στο οποίο θα έχετε πρόσβαση από 4 Απριλίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*