Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν στο GOG το Shadow Warrior Classic Complete

*
Το Shadow Warrior Classic Complete διατίθεται έναντι μηδενικού αντιτίμου στο GOG και περιλαμβάνει τον πρωτότυπο τίτλο από τους δημιουργούς του Duke Nukem 3D, καθώς και τα δύο expansions του (Wanton Destruction, Twin Dragon). Το παιχνίδι αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των δυνατοτήτων της Build Engine, η οποία επιτρέπει την καταστροφή των σκηνικών είτε με ωμή δύναμη πυρός, είτε με τα διάφορα οχήματα που μπορεί να οδηγήσει ο παίκτης. Εκτός αυτών ο χαρακτήρας διαθέτει στο ρεπερτόριο του και αρκετές φονικές κινήσεις ninja, για πολύ έντονες μάχες εξ επαφής. Μοναδικός στόχος είναι η ατελείωτη πρόκληση μακελειού σκοτώνοντας απέθαντους μαχητές σούμο και σαμουράι και φροντίζοντας παράλληλα τις αξιαγάπητες γκέισες. Με λίγα λόγια, το απόλυτο πακέτο δράσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*