Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν στο Steam το Crusader Kings 2

*
Το Steam συνεχίζει τα δώρα για τους PC gamers. Αυτή τη φορά η προσφορά αφορά το Crusader Kings 2, ένα παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2012 από την Paradox Interactive. Το παιχνίδι καλύπτει μια ιστορική περίοδο από τα μέσα του 11ου έως τα μέσα του 15ου αιώνα. Οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν έναν Χριστιανό ηγεμόνα και να εξασφαλίσουν ότι η δυναστεία του θα επιβιώσει δια μέσου των αιώνων. Για μπορέσετε να απολαύσετε το παιχνίδι δεν χρειάζονται ιδιαίτερα πράγματα από άποψη hardware. Αρκεί ένας Pentium IV στα 2,4 Ghz με 2GB RAM. Η προσφορά ισχύει μέχρι το Σάββατο 7 Απριλίου 2018 και ώρα 20:00 μμ. Για να μπορέσετε να κατεβάσετε τον τίτλο, θα χρειαστείτε να έχετε λογαριασμό στο Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*