Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν στο Steam το Evolvation

*
Tα κεράσματα από το Steam συνεχίζονται και αυτή τη φορά η πλατφόρμα της Valve προσφέρει δωρεάν το Evolvation. Πρόκειται για ένα class based και fast paced multiplayer arena space flying shooter με πολλαπλά game modes που μπορούν να παιχτούν τόσο solo όσο και παρέα με άλλους παίκτες. Τα classes είναι: Highspeed, Fighter, Stealth, Support και Tank. Κάθε Each class έχει τις δικες του μοναδικές ικανότητες και έτσι το gameplay αποκτά δυναμική διάσταση. Οι προϋποθέσεις για να λάβετε το δώρο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αρκεί να έχετε λογαριασμό στο Steam. Τέλος, επειδή όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, η προσφορά δεν διαρκεί αιώνια, καλύτερα να σπεύσετε να κατοχυρώσετε το Evolvation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*