Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν στο Steam το Kholat, το παιχνίδι των νεκρών πεζοπόρων στα Ουράλια Όρη

*
Στο πλαίσιο των 60 ετών από τον ανεξιχνίαστο θάνατο 9 πεζοπόρων στα Ουράλια Όρη και το πέρασμα Ντιάτλοφ, το Steam προσφέρει δωρεάν το Kholat. Ο λόγος για ένα παιχνίδι εξερεύνησης που ασχολείται με την εξαφάνιση των μελών μιας έμπειρης ομάδας πεζοπόρων που είχε οργανώσει μια κατασκήνωση στις πλαγιές του όρους Κόλατ Σιάκλ, με σκοπό να φτάσει στο Ότορτνε, ένα βουνό 10 χιλιόμετρα βόρεια της τοποθεσίας. Η ιστορία λέει ότι κάτι που συνέβη τη νύχτα, τους οδήγησε στο να εγκαταλείψουν το κάμπινγκ τους και να εκτεθούν στο έντονο κρύο και τις θερμοκρασίες υπό του μηδενός που επικρατούσαν.



Τα πτώματα 6 μελών της ομάδας βρέθηκαν και οι έρευνες έδειξαν ότι πέθαναν από υποθερμία, ενώ άλλοι τρεις παρουσίαζαν σημάδια κάποιου τραύματος. Σε ένα από τα μέλη μάλιστα έλειπαν τα μάτια και η γλώσσα και έτσι δημιουργήθηκε ο μύθος ότι μια άγνωστη πανίσχυρη δύναμη είχε βάλει το χέρι της. Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι δωρεάν και να το προσθέσετε στο Steam library σας έως και τις 4 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*