Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν το Brütal Legend

*
Όσοι κάτοχοι PC έχετε βάλει στο μάτι το Brütal Legend και κάνατε οικονομίες για να το αποκτήσετε, πλέον μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας εντελώς δωρεάν. Προσοχή όμως γιατί η προσφορά δεν ισχύει εσαεί. Σας απομένουν λιγότερο από δύο ημέρες και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν στη σελίδα του παιχνιδιού στο HumbeBundle. Το μόνο επιπλέον που θα χρειαστείτε είναι ένας λογαρισμός στο Steam, κάτι που μπορείτε να δημιουργήσετε ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος. Το Brütal Legend είναι ένα action-adventure της Double Fine, που συνδυάζει τις μάχες με την ελευθερία που προσφέρει ο ανοιχτός κόσμος. Διαδραματίζεται σε ένα σύμπαν που κινείται μεταξύ Lord of the Rings και Spinal Tap και το πλέον χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι το πλούσιο soundtrack. Αποτελείται από 108 μουσικά κομμάτια 75 καλλιτεχνών. Τέλος, όσοι θέλουν να πάρουν μια γεύση από το gameplay, δεν έχουν παρά να παρακολουθήσουν το trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*