Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν το Medal of Honor: Pacific Assault

Το Medal of Honor: Pacific Assault μάς ταξιδεύει αρκετά χρόνια στο παρελθόν και η EA αποφάσισε να το προσφέρει δωρεάν. Πως; Μα φυσικά μέσα από την υπηρεσία Origin και στο πλαίσιο του On the House Promotion που δίνει εντελώς δωρεάν έναν τίτλο του γνωστού publisher ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην υπηρεσία Origin (αν έχετε λογαριασμό) ή να εγγραφείτε (αν δεν έχετε) και να πατήσετε εδώ για να οδηγηθείτε στη σελίδα του προϊόντος. Στη συνέχεια, πατάτε “Download”, προστίθεται στη λίστα σας και μπορείτε να το απολαύσετε όποτε το επιθυμείτε!



Το Medal of Honor: Pacific Assault αναπτύχθηκε από το studio της EA στο Los Angeles και κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου του 2004 για PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*