Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν το Psychonauts στο Humble Store

*
Το Psychonauts, δημιουργία του Tim Schafer από το μακρινό 2005, διατίθεται εντελώς δωρεάν στο Humble Store. Παρόλο που το παιχνίδι δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία την περίοδο που κυκλοφόρησε, το κοινό το οποίο απέκτησε στην πορεία των χρόνων αποδεικνύεται από τα πλέον πιστά. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Raz, ενός παιδιού με ψυχικές δυνάμεις, οι παίκτες ξεκινάνε την περιπέτεια τους σε μία καλοκαιρινή κατασκήνωση, ειδικά φτιαγμένη για άτομα με παρόμοιες ικανότητες. Ο τρόπος εξέλιξης της ιστορίας αποδεικνύεται άκρως εγκεφαλικός, αφού πολλές φορές ο Raz θα μπει κυριολεκτικά μέσα στο μυαλό των διαφόρων χαρακτήρων που θα συναντήσει, αποκαλύπτοντας έτσι τα μυστικά του υποσυνείδητου τους. Το Psychonauts θα είναι διαθέσιμο χωρίς κανένα αντίτιμο στο Humble Store έως και το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και για να το αποκτήσετε απλά κάντε click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*