Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν το Saints Row 2 για 48 ώρες

*
Το GOG ανακοίνωσε ότι από σήμερα (20 Απριλίου) και για τις επόμενες 48 ώρες τα Saints Row IV και Saints Row: Gat Out of Hell θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα χωρίς τους περιορισμούς DRM. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να γιορτάσει το γεγονός αλλά και για να προσελκύσει περισσότερο κόσμο σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Saints Row 2, ενώ και αυτή η προσφορά ισχύει επίσης για 48 ώρες. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι ένα λογαριασμό στο GOG και εάν δεν έχετε μπορείτε απλά να δημιουργήσετε έναν κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες εδώ. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι συγκεκριμένοι τίτλοι μόλις προστέθηκαν στον κατάλογο του GOG και πέραν του ότι είναι DRM-free μπορείτε να τους αποκτήσετε και σε πολύ καλή τιμή. Έτσι λοιπόν μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας το Saints Row 4 έναντι του ποσού των 4,99 ευρώ, καθώς και το Gat Out of Hell με μόλις 3,79 ευρώ. Καλό κατέβασμα!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*