Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν το The LEGO Ninjago Movie Video Game

*
H ώρα για άλλο ένα δωρεάν videogame ήρθε και το LEGO Ninjago Movie Video Game μπορεί να γίνει δικό σας χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Η προσφορά ισχύει για τους κατόχους Xbox One, Xbox One S, Xbox One X και Xbox One S All-Digital, καθώς ο τίτλος (για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους) προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Το παιχνίδι περιλαμβάνεται μεν και στη συνδρομή του Xbox Game Pass, αλλά γιατί να μην το κάνετε δικό σας ασχέτως αν είστε μέλος στην υπηρεσία; Έτσι λοιπόν, δεν έχετε παρά να μπείτε στο Xbox Store και να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας για να το απολαύσετε όταν και όποτε το επιθυμείτε. Τη διαδικασία μπορείτε να ολοκληρώσετε και μέσα από το Xbox.com και συγκεκριμένα, κάνοντας click εδώ. Καλή διασκέδαση!

Update 18:10: Κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης που λάβαμε, το παιχνίδι είναι επίσης δωρεάν για PlayStation 4 μέσω του PS Store και PC μέσω Steam. Στο σχετικό tweet αναφέρεται ότι μπορείτε να αποκτήσετε το παιχνίδι δίχως την οποιαδήποτε χρέωση, ως τις 21 Μαΐου 2020. 
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Η WB αξίζει τελικά τα εύσημα που προσφέρει εντελώς δωρεαν ενα παιχνίδι σε 3 πλατφόρμες.Απο το twitter @wbgames
      "Do your part while playing with friends and family. Download The LEGO NINJAGO Movie Video Game for free now on @Xbox, @PlayStation, and PC until May 21! #playathome #playtogether "

*