Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δώρα για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα από την Ubisoft

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι για την επόμενη εβδομάδα θα προσφέρει δωράν παιχνίδια και έξτρα περιεχόμενο. Από τις 14 έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2020, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια σειρά από δώρα. Τα παιχνίδια προορίζονται αποκλειστικά για τους PC gamers, ενώ τα in-game items θα είναι διαθέσιμα σε όποια πλατφόρμα έχετε αποκτήσει έναν τίτλο.

Απλά θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σχετική ιστοσελίδα του publisher και να κάνετε login με τον χρήστη που θέλετε να κάνει redeem τα δώρα. Αν δεν έχετε λογαριασμό είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε. Το περιεχόμενο θα δοθεί μέσα σε μία εβδομάδα από τη στιγμή που θα κάνετε redeem και επιπλέον, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης.


Σήμερα, η Ubisoft προσφέρει δωρεάν το Assassin’s Creed Valhalla Rewards Pack. Περιλαμβάνει το Seafarer Settlement Pack και το legendary Bayek outfit για τον/ την Eivor.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*