Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπτώσεις και 4 δωρεάν games για PC από το GOG Winter Sale

*
Το GOG ξεκίνησε τις χειμωνιάτικες εκπτώσεις του και στο πλαίσιο του Winter Sale θα προσφέρει και 4 δωρεάν games για το PC. Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και περιλαμβάνουν πάνω από 3.500 παιχνίδια και αντικείμενα (πχ. expansions), ενώ φτάνουν έως και το επίπεδο του 90%. Η CD Projekt ανακοίνωσε ακόμη πως μέσα σε αυτήν την περίοδο θα προσφέρει και 4 παιχνίδια, με το πρώτο από αυτά να είναι ήδη διαθέσιμο. Ο λόγος για το Shadow Tactics: Blades of the Shogun, το οποίο και θα παραμείνει σε αυτήν την κατάσταση έως τις 15 Δεκεμβρίου και ώρα Ελλάδος 16.00. Έπειτα, θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο που θα μάθουμε τις επόμενες ώρες. Για να δείτε τις προσφορές του GOG δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον σχετικό τομέα της υπηρεσίας που βρίσκεται εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*