Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμαστείτε για νέο σοκ: Διαρροή δείχνει τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

*
Μετά την μεγάλη προσφορά του GTA V εντελώς δωρεάν στο Epic Games Store, σε προηγούμενο άρθρο παρουσιάσαμε μια φήμη που κυκλοφορεί πως το The Witcher III: Wild Hunt θα είναι ο επόμενος δωρεάν τίτλος της εφαρμογής, ωστόσο μια νέα διαρροή έρχεται ως απάντηση στο μεγάλο ερώτημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του DSOG, κυκλοφορεί μια διαφημιστική εικόνα που παρουσιάζει το πρόγραμμα για τους δωρεάν τίτλους που θα λάβουμε κατά την διάρκεια του mega sale του Epic Games Store. Μέσα στους τίτλους αυτούς βλέπουμε την τρέχουσα προσφορά του GTA V που ξεκίνησε στις 14 Μαΐου, καθώς και τις επόμενες δωρεάν προσφορές που είναι τα Civilization VI στις 21 Μάϊου, Borderlands The Handsome Collection στις 28 Μαΐου και ARK: Survival Evolved στις 4 Ιουνίου.



Η γνησιότητα της εικόνας με τους τίτλους, όσο και για το The Witcher III: Wild Hunt παραμένουν άγνωστα και φυσικά η επόμενη εβδομάδα είναι αυτή που θα μας δείξει ποιος θα είναι ο νέος μυστικός τίτλος της εφαρμογής. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το δωρεάν GTA V και να αποκτήσετε διάφορα παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές μέσα από το απεριόριστο extra voucher των -10€ στο Epic Games Store. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*